Sevilla forhandler med Barcelona om en aftale om fuldback Aleix Vidal

Sevilla forhandler med Barcelona om en aftale om fuldback Aleix Vidal

Sevilla forhandler med Barcelona om en aftale om fuldback Aleix Vidal, ifølge forskellige rapporter.
Den 28-årige forsvarer er blevet tippet for at forlade Camp Nou denne måned efter at have undladt at finde et startsted foran Sergi Roberto og Nelson Semedo, som også opererer på højre side af Barcas side.
Efter at have scoret i 3-0 El Clasico-sejren over Real Madrid før vinterpause, har Vidal modtaget stor interesse fra en række klubber i hele Europa.
Den italienske side Inter Milan siges at have kontaktet Barca over et potentielt bud, mens Roma, ledet af fodboldtrøjer tidligere Sevilla CEO Monchi – også siges at være opsat.
Selvom Vidals tilstedeværelse i Barca er stor, har han ved flere lejligheder taget kaptajn på siden – det menes, at Ernesto Valverde er glad for at sælge og inddrive nogle penge, idet han har brugt stort på Ousmane Dembele i sommer og Philippe Coutinho.
På trods af interesse fra de ovennævnte klubber, er det nu rapporteret af Radio Marca, at en aftale om at vende tilbage til den tidligere klub Sevilla er på kortene.

Vidal siges at have tilbragt dagen i Sevilla i roma trøje sidste uge om at diskutere vilkår, og at der nu forhandles en aftale mellem de to klubber.
Den catalanske klub holder ud på € 12 mio. Til back-up, men Sevilla har tilbudt lavere end det beløb, hvilket betyder, at en låneaftale kunne aftales.
Den spanske forsvarer deltog i Barca i 2015 fra Sevilla, men blev tvunget til at tilbringe seks måneder på sidelinjen på grund af den catalanske klubs overførselsforbud fra FIFA.
Efter at have kæmpet for at gøre de første elleve, billig fodboldtrøjer lavet 25 ligaer i løbet af sin tid på klubben.